3.11.2011

Ajatuksia elämästä...

Ajatuksia elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta muusta sellaisesta, chilillä höystettynä.


Ajatus blogin kirjoittamisesta alkoi itämään joku aika sitten, kun lueskelin kasvatuspäiväkirjaani kaudelta 2011. Totesin siellä olevan paljon asiaa muustakin kuin chileistä, ja jonkunmoisia testejäkin tuli tehtyä. Ovat vain hieman vaikeasti löydettävissä 18 sivun joukosta. Blogissa pääsee paljon paremmin luokittelemaan eri asiat ja ovat helpommin löydettävissä tulevaisuudessa. 


Ehkäpä juurikin sen takia, kun asiaa oli niin monesta eri asiasta päiväkirjassakin, tuli tuo aihepiirin rajaus tehtyä hieman suurpiirteisesti. Aiheesta ja aiheen vierestä varmasti tulee olemaan juttuja.


P.S vastaus on 42

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa bloggailemaan.

  Juurikin muistiinpanojen selkeys ja aihepiirien helpompi löydettävyys sai minutkin aikanaan bloggaamaan. Oli siinä niihin aikoihin sanavapaudestakin kysymys, se oli viimeinen pisara minulla, mutta meno on Chilifoorumilla normalisoitunut sen jälkeen.

  Teepä tästä juuri niin oman näköisesi, kuin huvittaa. Kukaan ei ole vaatimassa sinua pysymään aiheessa, missään aiheessa.

  VastaaPoista
 2. Upea blogi!

  Blogeja tosiaan on paljon helpompi selailla, ei tarvitse alkaa etsiä jotakin tiettyä aihetta tuhansien viestien joukosta.

  -Lillen

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia rohkaisusta!
  Onhan tämä nyt se aivan oma paikka jonne voi kirjoitella siitä mistä haluaa. Chileissä varmaan tulee olemaan pääpaino kuten päiväkirjassakin, mutta mukaan tulee mahtumaan varmastikin paljon muutakin.

  VastaaPoista