26.2.2012

Kahden viikon kasvu

Olin kaksi viikkoa työmatkalla ja viikonloppuna kävi kaveri kastelemassa turpeessa olevat taimet. Oli ihan mukava tulla kotiin kun todellakin huomasi kasvun. Jossain vaiheessa jo ajattelin että ollaankohan sitä vähän myöhässä tälle kaudelle, kun laitoin siemenet pääosin lautalle vasta 1.1.2012, ei taideta olla.


12.2.2012

 26.2.2012

Toni.A Kiteeltä kävi perjantaina ja helpotti hieman tilapulaa, miehen matkaan lähti 5 isoa kasvia ja itselleni tuli vain 3 taimea lisää. Jotain mahtuu taas hyllyllekin, vähän aikaa...

Uusia tuli Black Naga, Cap 502...

Cap 1491...

+ Tovarii pistokas, sen verran pieni kaveri etten vielä laitellut sitä bubbleriin, hörppikööt tölkistä voimaa jokusen viikon ja katsotaan sitten.

Cap 1492 eka podi alkaa vaihtamaan väriä.

Isompi flexu voi vallan mainiosti ja nuppujakin näkyy olevan...

Pienempi taas ei voi kovin kaksisesti, ilmeisesti harsosääsken toukat syöneet juuria. Vaihdoin turpeet kokonaan uuteen ja lorautin hieman provado vettä vielä lisäksi, kaikki kasvit sai provadoa, joten olisi ehkä jopa toiveita päästä voiton puolelle tässä taistelussa.

Ulupica Large on ollut koko talven hieman huonolla valolla yms., ihme risukasa tämäkin on, jospa se kohta alkaisi vähän paremmin kasvaa kun on nyt natikan alla paraatipaikalla.

Charapita kukkii jo kovasti ja siitepölyäkin olisi tarjolla...

Mutta Naga ei ole ihan vielä valmis hommiin, jospa ensi viikonloppuna pääsis paritus hommiin. :)

Kiitos Tonille vierailusta, kasveista ja hyvästä seurasta! On otettava taas jossain välissä uusiksi. :)3 kommenttia:

 1. Vielä laitoit nuo onnettoman pienet taimet kuviin, varsinkin tuo CAP 1491 on niin roiton näköinen. Tovariin uskoisin lähtevän juurtumaan, sillä oli niin tuoreesta pätkästä otettu pisto. Ainakin toivon kovasti. Jäi se Canario maistamatta ja kiinni puskaan, tosin tuli maisteltua sen verran tulisempia soseita, ettei siitä olisi havainnut mitään lämpöäkään. ;)

  VastaaPoista
 2. Pitihän ne nyt saada "dokumentoitua" millaisia ovat, seurataan taas muutaman viikon päästä miten niillä menee. Juu Canario jäi, tuli otettua se pois puskasta tänään ennen provado lirautusta, jospa maistelis leivän päällä vielä illalla ennen kuin taas lähtee kohti Kalajokea.

  Sipsi dippi oli kyllä varsin onnistunut tuijjaus! ;) Hyvin tuntu hiki irtoovan! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä irtosi tosiaankin, tolet kasvaa tuollaisella satsilla kohisten. Oonkin tässä miettinyt, että pitääkö pitää taukoa chilinsyönnissä, että maistaa tulisuutta edes muissa chileissä. :)

  VastaaPoista