29.2.2012

Se kahden viikon työmatka

Aiemmassa kirjoituksessani mainitsin kahden viikon työmatkasta. Olivat todella työntäyteiset viikot, mutta saatiinkin paljon aikaiseksi. Videossa näkyy ihan alkuun viankorjausta pari päivää ja sitten kasatusta pylväästä eteenpäin on n. 3vrk työ.
Keli olosuhteet oli loppujen lopuksi varsin hyvät, vaikka välillä tulikin lunta miltei vaakasuoraan. Työmaalla oli itseni lisäksi 5 miestä töissä, pari kurottajaa, kaivinkone, kuorma-auto ja nosturi. Vaikka itse olinkin viankorjauksessa projektipäällikkönä joka sisälsi fyysistä työtä vähemmän, tuntuu että ottaa oman aikansa tuosta palautumiseen.

Klikkaa Youtube kuvaketta että saat videon isommaksi.


3 kommenttia:

  1. Pitääpä vinkata tuo video työkavereille täällä Espoossa... Sähkö ala on hyvä ala, kunhan nuita Tapanimyrskyjä ei turhan usein tule... ;) T: Niian chilifoorumilta

    VastaaPoista
  2. Sähköala on tietyllä tavalla ihan jees. Kyllä tollaset viankorjaukset on oma haasteensa, varsinkin laajemmat myrskyt. Ne ainakin jää mieleen, ja niissä on oma haasteensa et sen homman saa toteutettua. P.S Empower tarviis uusia voimajohtoasentajia! ;)

    VastaaPoista
  3. *hymy* no kun ei tuota asentajakoulutusta ole vaan insinööris pelkästään. Mie oon enempi se urakoijaa opastava puoli siel puhelimen toisessa päässä tornissa...:)

    VastaaPoista